Anda Masih Lagi Alami Kelecehan Dalam Kehidupan Seharian Anda Untuk Minum Air?

Atau

Mungkin Juga Kepada Orang Tua Anda Di Kampung?

Anda Masih lagi?

Kini Tidak Lagi Dengan

Anda Mampu Memudahkan Urusan Seisi Keluarga Anda Dengan Berbelanja Serendah RM2.10 Sehari..

Memperkenalkan Water Purifier dari SK Magic

JIK.SOO Wiz-C

Water Filter

Bayaran cuma

RM85

RM65

sebulan

Penapis Air Dengan Teknologi Dual UV Sterilization Dan Tangki Besar

TANGKI YANG BESAR SEBANYAK 6.45L!!!

KENAPA PILIH Wiz-C?

SEJUK, PANAS & SUHU MENDIDIH

Ada 3 Suhu Utama Dengan Pastel Colour Light Tampak Menarik & Elegan .

Tak perlu risau lagi nak ambil air sejuk atau panas boleh Dapatkan Dengan Satu Sentuhan!

Sistem pemanasan & penyejukan Dengan Fungsi UV Sterilize

Anda boleh dapatkan air sejuk dan panas Dengan Jumlah Yang Banyak Tanpa Perlu Tunggu Lama, tekan sahaja terus dapat dan Menyenangkan

Seluruh Kehidupan Anda Seolah-olah Berubah Menjadi Sangat Mudah

DESIGN YANG SANGAT MODEN & JIMAT RUANG

ANDA RISAU TENTANG KUALITI?

ANDA TAK PERLU RISAU KERANA KAMI TAK RISAU UNTUK MEMBERIKAN ANDA JAMINAN & SERVICE PERCUMA SELAMA 7 TAHUN

KAMI ADALAH YANG TERBAIK DI ANTARA PESAING

Jom Kita Dengar Apa Kata Mereka Yang Dah Selesaikan Masalah Mereka

Anda Boleh Mengubahnya Mulai Sekarang, Bukan Nanti..

F.A.Q

Pendaftaran SK Magic ni sangat mudah, hanya perlukan IC sahaja dan perlu ada kad debit atau online banking untuk payment. Suri rumah pun boleh apply dan mudah lulus.

Setiap pembelian penapis SK Magic akan disertakan dengan pakej servis dan penukaran secara percuma selama tempoh pembayaran. Setiap 2 bulan, servis ‘sterilization’ dan pemeriksaaan akan dilakukan oleh ‘Skilled Technician’.

Penapis ini mempunyai 3 filter dengan 5 ‘stage filtration’. Filter akan ditukar setiap 4 bulan mengikut jadual filter. Ada yang ditukar setiap 4 bulan, setiap 8 bulan, dan setiap 12 bulan. Dalam setahun, sebanyak 5 filterĀ  yang akan ditukar demi menjaga kualiti air.

Untuk melanggan penapis air SK Magic ini, Tiada deposit dikenakan. Anda hanya perlu bayar RM1 (Tokenization untuk pengesahan bayaran sahaja) dan 1 bulan advance payment iaitu hanya RM75 sahaja untuk permulaan. Dan seterusnya hanya bayaran bulanan RM75 sehingga tamat tempoh bayaran. Bayaran pula adalah potongan secara automatik, boleh menggunakan kad debit, kad kredit dan online banking.

Tiada caj tambahan untuk pemasangan dan penghantaran di seluruh pelusuk Semenanjung Malaysia.

Ya, seperti mana2 pembelian bayaran bulanan. Akan ada kontrak untuk setiap pembelian penapis air ini, Jika anda ingin menamatkan langganan sebelum tamat kontrak. Ada sedikit bayaran ‘penalty’ yang akan dikenakan dan perlu ‘return’ semula penapis air tersebut.

Selepas proses pendaftaran berjaya, Order anda akan diproses dan di ‘verify’ kan oleh pihak HQ. Selepas dah lulus HQ akan hubungi untuk penetapan tarikh pemasangan. Kebiasaan tempoh pemasangan adalah dalam masa 3-7 hari selepas pendaftaran.

Boleh, anda hanya perlu mendaftar seperti proses biasa dan maklumkan kepada kami alamat pemasangan dan wakil yang boleh dihubungi untuk tarikh pemasangan.

Ya setiap penapis air SK Magic akan di beri perlindungan dengan ‘warranty’ selama tempoh bayaran. Untuk Jiksoo Ria RM75 sebulan, ‘warranty’ sehingga 7 tahun, jika ada sebarang masalah anda boleh terus hubungi saya atau Customer Service untuk aduan masalah. Tiada sebarang caj tambahan untuk setiap kerosakan barang yang ditukar. (kerosakan bukan kerana kecuaian pihak pengguna).

Untuk pakej servis selepas tamat kontrak, anda boleh mendaftar sebagai ‘Membership‘. Untuk Model Jiksoo Ria adalah RM540 setahun. Pakej ‘Membership‘ ini adalah pilihan dan tidak wajib.